Algemene informatie

De Kledingbank is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Houten, Bunnik en Wijk bij Duurstede die moeten rond komen van minimum inkomsten, waar na het betalen van de vaste lasten geen financiële ruimte meer is voor o.a. voldoende kleding. Deze mensen kunnen met een doorverwijzing bij ons terecht voor gratis kleding.

Kledingbank Kromme Rijnstreek heeft een samenwerkingsverband met de Ecokring Kringloopwinkels in Bunnik en Houten. In beide winkels van de Ecokring Kringloopwinkels is er een kledingbank gevestigd welke worden gesponsord door de Ecokring Kringloopwinkel.

Kledingbank Kromme Rijnstreek heeft ook een samenwerkingsverband met Voedselbank Houten en Voedselbank Kromme Rijn.


Wij zijn ook actief op Facebook.


Kleding doneren en goede doelen

Kleding brengen kan tijdens openingstijden van de Ecokring Kringloopwinkels. Bijna alle gedoneerde kleding wordt gebruikt. Soms is de gedoneerde kleding niet meer geschikt. Daar zoeken wij dan een andere bestemming voor.


U-pas en Ecokring

Voor de cliënten van Kledingbank Kromme Rijnstreek is de kleding gratis. Voor de reguliere klanten van de Ecokring Kringloopwinkels is het mogelijk om kleding te kopen. U-pashouders krijgen een korting van 50% op de kleding. 


Adres en openingstijden

BUNNIK, Schoudermantel 6A, tel.nr. 030-2901705

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 10.00-16.00 en zaterdag 9.30-17.00

HOUTEN, Peppelkade 9A, tel.nr. 030-6343844

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 10.00-16.00

Email: kledingbankkrommerijnstreek@gmail.com